26 травня 2023 22:40

"Яремчук у формі – це футболіст із хорошою швидкістю та грою в глибині": у Бельгії знайшли причину невдач Романа

У Бельгії вважають, що українського форварда Брюгге Романа Яремчука неправильно використовують у команді. Він має діяти у зв'язку з Ферраном Хутглою.

Яремчук страждає через надто обережну тактику тренера Брюгге, так вважає екс-форвард команди Нордін Джбарі, який виступав за команду з 1997 по 1999 роки. (48 матчів, 16 голів, три асисти). На його думку, українця варто випускати на поле разом із Ферраном Хутглою.

«Думаю, що Хутгла та Яремчук добре поєднуються і найефективніші, коли разом попереду. В ідеальній формі Яремчук – футболіст з гарною швидкістю та грою у глибині, ми знаємо це за його виступами за Гент та збірну України», – сказав Джбарі в інтерв'ю Krant van West-Vlaanderen.

За словами Джбарі, він навіть спілкувався на цю тему із головним тренером Брюгге Ріком Де Мілем. Той заявив, що і сам думав про це, проте боїться, що команда в такому разі просідатиме при втраті м'яча.


У свою чергу колишній головний тренер Брюгге Хуго Брос (1991 – 1997 рр.) вважає, що новому головному тренеру команди Ронні Дейла у літнє трансферне вікно потрібно буде посилювати позицію нападаючого, оскільки нинішніх сил недостатньо.

«Про Яремчука вже сказано достатньо, я не вдаватимуся в це знову, і не можна сказати, що Хутгла погано попрацював, але, вибачте, у клубу більше немає дійсно хорошого нападника», – сказав експерт у коментарі KVW.