26 травня 2023 20:38

Війна за Луніна: Анчелотті та керівництво "Реала" розійшлися в думках щодо майбутнього українця у клубі

Головний тренер Реала Карло Анчелотті шукає заміну своєму українському голкіперу Андрію Луніну. Менеджмент клубу не поділяє бажання спеціаліста вносити корективи у воротарську позицію.


Наставник Реала Карло Анчелотті попросив Реал замінити резервного голкіпера. Тренер ще минулого літа пропонував Давида Оспіну та Гейбріела Слоніну.

За інформацією видання Relevo, Андрій Лунін був готовий покинути клуб, проте менеджмент умовив його залишитися, оскільки не хотів витрачатися на нового резервного голкіпера. Клуб цього літа має намір серйозно вкластися у польових футболістів.

Однак цього сезону, коли українець підміняв Тібо Куртуа, Анчелотті остаточно розчарувався у Луніні.

Італійський тренер вирішив без участі клубу разом зі своїм тренерським штабом стежити за потенційними варіантами на позицію другого голкіпера.


За інформацією джерела, у списку Анчелотті є такі персоналії:


Роберт Санчес (32 роки, Брайтон);
Давид Сорія (30 років, Хетафе);
Пауло Гассаніга (31 рік, Жирона);
Яссін Буну (32 роки, Севілья).

При цьому менеджмент високо цінує професіоналізм Луніна, тому в жодному разі не думає відпускати його, якщо він про це не попросить. Наступного тижня відбудеться зустріч гравця із клубом, щоб вирішити його майбутнє.


Останнє слово буде за українцем. Якщо навіть він залишиться, то Анчелотті навряд чи залишить тему із покупкою нового резервного голкіпера. Таким чином, ситуація між українцем та тренерським штабом на даний момент видається нерозв'язною.