26 травня 2023 17:50
1

"Це найбільша проблема для Мудрика": в Англії розкрили, ким насправді є українець

Колишній нападник збірної Англії та Ліверпуля Стен Коллімор оцінив дії українського півзахисника лондонського Челсі Михайла Мудрика у дебютному сезоні в АПЛ.


У четвер, 25 травня, у перенесеному матчі 32-го туру чемпіонату Англії Челсі на виїзді було розгромлено Манчестера Юнайтеда з рахунком 1:4. Український вінгер синіх Михайло Мудрик вийшов у стартовому складі і на початку гри мав чудову нагоду відкрити рахунок, але не влучив у ворота зблизька.

Стен Коллімор вважає, що Мудрику варто добре відпочити в літню перерву і з новими силами розпочати підготовку до нового сезону.

«Вечір проти МЮ став ще одним вечором, що розчаровує, для Мудрика. У нього приголомшлива швидкість, і він демонструє явне бажання вчитися і вдосконалюватися, він заслуговує на можливість, як слід влитися в команду, поїхати у відпустку, повернутися на передсезонку і знову приступити до роботи наступного сезону».


Також екс-форвард Ліверпуля назвав одну із причин невпевненої гри Мудрика після переходу до лондонського клубу.

«Найбільша проблема для нього те, що він намагається відповідати ціні. Витрачати 88,5 млн фунтів на гравця, який провів менше 50 матчів за "Шахтар", було великою авантюрою. З погляду професійного футболу він ще дитина – по суті, він гравець молодіжного складу, який нещодавно був переведений до першої команди».


52-річний Коллімор вважає, що Челсі переплатив за трансфер українського вінгера.

"Якби він пройшов через академію Челсі і витримав ті ж шість місяців, ніхто б не став сумніватися, але той факт, що його підписали майже за 100 мільйонів фунтів, показує, наскільки божевільним був цей трансфер", - написав експерт у колонці для CaughtOffsidе.

Також Коллімор вважає, що з приходом Маурісіо Почеттіно на посаду головного тренера Челсі Мудрик має вийти на новий рівень.

«Почеттіно приходить у команду, і в нього свій стиль гри, який, мабуть, піде на користь Мудрику. Вважаю, що він має величезний потенціал, і наступного сезону я чекаю від нього значних поліпшень в індивідуальній грі».

Первый положительный отзыв!