26 травня 2023 17:20

"Динамо" – "Верес": ситуація з дискваліфікаціями

У матчі 29-го туру VBET Ліги «Динамо» зіграє з рівненським «Вересом». Незважаючи на домашній статус для нашої команди, матч відбудеться у понеділок, 29 травня, на стадіоні «Авангард» у Рівному, початок – о 15:00.


На майбутній поєдинок у складі нашої команди дискваліфіковані нападник Владислав Ванат, який відбуває триматчеву дискваліфікацію, накладену на нього КДК УАФ, а також захисник Костянтин Вівчаренко, що в попередньому турі отримав четверте попередження в сезоні.


А ще серед динамівців відразу семеро гравців, яким потрібно діяти обережно в майбутній грі, – під загрозою дискваліфікації півзахисник Сергій Сидорчук, у якого сім попереджень, а також захисник Олександр Сирота, півзахисники Джастін Лонвейк, Володимир Шепелєв, Владислав Кабаєв, Віталій Буяльський та Беніто, у доробку яких по три жовті картки в нинішньому сезоні чемпіонату України.


Що стосується наших суперників, то у складі «Вереса» не немає відсторонених гравців. Серед тих, хто перебуває під загрозою пропустити наступний матч своєї команди, перебувають півзахисник Віталій Дахновський, у якого сім попереджень, а також воротар Богдан Когут, захисники Денис Балан, Василь Курко та півзахисник Станіслав Шарай, які мають у своєму пасиві по три жовті картки.


«Динамо» – «Верес»


Дискваліфіковані: Ванат, Вівчаренко – немає.


Під загрозою дискваліфікації: Сирота, Лонвейк, Шепелєв, Буяльський, Сидорчук, Беніто, Кабаєв – Когут, Балан, Курко, С.Шарай.