26 травня 2023 17:14

Джерело: "Металіст" припинить існування після вильоту до першої ліги

Український журналіст Андрій Сеньків висловився про перспективи харківського Металіста, який практично втратив шанси залишитися в українській Прем'єр-лізі наступного сезону.


Андрій Сеньків у програмі «КДК» висловив упевненість, що Металіст припинить існування найближчого літа. Зараз клуб має великі фінансові проблеми, через які гравці та співробітники мають затримки із зарплати.


Мені все зрозуміло: Металіст припинить існування. Це абсолютно очевидні речі, про які говорять люди, які більш-менш знають. Все до цього йде, Металіст нікому не потрібний: ні Олександру Ярославському, ні Євгену Красникову, ні Дніпру-1».

Нагадаємо, Дніпро-1 мав заплатити Металісту за достроковий розірвання контракту з Олександром Кучером один мільйон євро, а також 500 тисяч євро за захисника Едуарда Сарапія. Крім того, з Харкова до Дніпра пішла низка інших футболістів.


Також журналіст додав, що він був упевнений у такій долі "Металіст", коли до клубу вдруге повернувся Олександр Ярославський.

«Давайте із цим клубом прощатися, дуже шкода, що це Металіст, бренд. Це наслідки олігархічного футболу. Ще тоді, коли Ярославський виходив на стадіон, я сказав, що ця шарашкіна контора закриється – це все понти. На жаль, це все закрилося, зокрема через смерть людини».