25 травня 2023 13:34

"Ребров хотів, щоб мене вигнали з ТК "Футбол". Леоненко зробив несподівану заяву

Колишній нападник Динамо Віктор Леоненко висловився про потенційне призначення Сергія Реброва на посаду головного тренера збірної України.


Кілька днів тому з'явилася інформація, що УАФ офіційно представить Сергія Реброва як наставник збірної України 30 травня.

Віктор Леоненко, будучи гравцем Динамо, разом з Ребровим грав у період з 1992 по 1998 рік. Леоненко зізнався своїм підписникам, що підтримуватиме свого екс-партнера під час роботи зі збірною.

«Друзі, ну що поговоримо про Реброва. Прийшов час. Особисто я його підтримуватиму. Доки він буде говорити все, що відбувається в збірній – чому пограли, чому виграли, хто поганий, хто хороший…».

Також Леоненко зробив несподіване зізнання, що Ребров хотів звільнення з телеканалів «Футбол», коли він там працював експертом. Нагадаємо, його звідти вигнали у квітні минулого року через підтримку російських спортсменів, яких, на його думку, не потрібно було дискваліфікувати через війну в Україні.

«Хто не знає, я нагадаю, що Ребров хотів, щоби мене вигнали з ТК «Футбол». Ну от так. І я досі до нього нормально ставлюся. Я ж не ображаюся ні на кого. Я його підтримуватиму. Головне, щоб не почав нити», – написав Леоненко у своєму телеграм-каналі.

Нагадаємо, на даний момент Ребров є головним тренером Аль-Айна з ОАЕ, його контракт із цим клубом закінчується 30 червня 2023 року.