25 травня 2023 11:50

Едерсон про Гвардіолу: "Тільки Холанд уже був зіркою, переходячи в "Сіті", мабуть. Інші прогресували завдяки Пепу – він вичавлює максимум із кожного"

Едерсон відзначив заслугу Пепа Гвардіоли у прогресі гравців «Манчестер Сіті».


«Був один матч – проти «МЮ» чи «Ліверпуля», не пам'ятаю точно, – коли ми весь тиждень тренувалися, щоб грати у певному стилі, але перед матчем тренер повністю змінив свою думку та вирішив, що ми гратимемо по-іншому. І ми все одно виграли той матч!

Це показує, що гравці довіряють йому та його процесу. Він дуже вимогливий, але водночас дає нам свободу та впевненість, щоб бути самими собою на полі. Дивно, скільки гравців досягли прогресу, працюючи з ним у «Сіті». Це безумство.

Ерлінг Холанд, можливо, єдиний гравець у нашій команді, який потрапив до всіх заголовків газет, коли приєднався до клубу. Такі люди, як я, Емерік Лапорт, Джон Стоунз, Рубен Діаш та Бернарду Сілва, не були зірками футболу, коли переходили до «Сіті». Ми значно покращилися, працюючи з Пепом, тому що він здатний вичавити максимум із кожного гравця. Це безперечно одна з його сильних сторін», – сказав воротар «Манчестер Сіті».