24 травня 2023 22:32

"Реал" вирвав перемогу у непростому матчі з "Райо Вальєкано"

"Реал" перервав серію невдач у дербі, якому аж до останніх хвилин не вистачало вогню.


На старті яскравих моментів було мало. Перший – це підтримка Вінісіуса від команди та трибун. Бразильця посадили у ВІП-ложі поруч із Пересом; гравці вийшли на поле з його 20-м номером; "Сантьяго Бернабеу" прикрасив величезний банер – це було дуже вчасно, адже у ЗМІ вже пішли чутки, що Він може покинути Ла Лігу через расизм.

Другий момент – це гол Бензема. Вальверде та Карім виконали все ідеально, питань нема, але голу передував спірний м'яч, і гравці "Райо" ніби зупинилися.

Мабуть, вони думали, що арбітр віддасть їм м'яч, але той вирішив інакше, і повтори підтвердили його правоту. Виходить, захист "Блискавок" обдурив сама себе.

Крім гола від Каріма в першому таймі "Реал" мав один-єдиний шанс Родріго, коли бразилець з лінії воротарського пробив у купину; "Райо" ж не створив взагалі нічого, окрім наддальніх ударів.

До пори не радував яскравими шансами і другий тайм, і лише наприкінці гри немов з нізвідки пішли голи. Почав це Рауль де Томас, щільно приклавшись із середньої. Ну, а Родріго відповів - йому вдався прохід та удар з-за меж штрафного.

Гарне закінчення далеко не найцікавішого матчу, в якому "Реал" набрав 74 очки і вийшов на 2-е місце. У "Райо" - 46 балів та 11-та позиція.

36-й тур Прімери. Мадрид. "Сантьяго Бернабеу"

"Реал Мадрид" - "Райо Вальєкано" - 2:1

Гол: Бензема, 31, Родріго, 89 - де Томас, 84

"Реал": Куртуа - Карвахаль, Рюдігер (Чуамені, 83), Начо, Алаба - Модрич (Асенсіо, 71), Камавінга, Кроос - Вальверде (Себальос, 63), Бензема, Родріго

"Райо Вальєкано": Димитрієвський – Балью, Лежен, Катена, Фран Гарсія – Комесанья (Трехо, 63), Валентін – Паласон (Шаваррія, 63), Унаї Лопес (Фалькао, 83), Альваро Гарсія (Сальві, 83) – Камельйо (де Томас, 69)

Попередження: Карвахаль, 60 - Альваро Гарсія, 33, Унаї Лопес, 52, Комесанья, 54