23 травня 2023 08:05

І це після конфузу з гравцями "Барселони": Моурінью привітав російського тенісиста з перемогою на турнірі у Римі

Фото - ua.depositphotos.com


Головний тренер Роми Жозе Моурінью відзначився дивним вчинком - португальський наставник привітав тенісиста з Росії з перемогою на турнірі в Римі.


Тенісист із країни-окупанта Данило Медведєв уперше у своїй кар'єрі завоював титул на ґрунті, обігравши у фіналі «Мастерса» у Римі данця Хольгера Руне (7:5; 7:5). За цим поєдинком із трибун спостерігав Жозе Моурінью, який на своїх сторінках у соціальних мережах привітав росіянина з перемогою.

«Чудова неділя. Вітаємо Медведєва з перемогою, а на Руне чекає велике майбутнє», – написав Моурінью на своїй сторінці в інстаграмі.

Варто зазначити, що публічно привітав Медведєва і нападник Роми Пауло Дібала, який прийшов із вітаннями на сторінку росіянина в інстаграмі.

Нагадаємо, вчора футболісти Барселони Алехандро Бальде та Серхі Роберто влипли у скандал. Вони знялися в короткому відео для стрімінгової платформи Okko, яка має права на трансляцію чемпіонату Іспанії на території Росії. У цьому відео вони подякували російським уболівальникам за підтримку і зізналися, що чекають на них зустрічі.