22 травня 2023 20:16

"Челсі" може перехопити в "Ліверпуля" Макаллістера

"Челсі" може перехопити спробу "Ліверпуля" підписати Алексіса МакАллістера цього літа. Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп прагне посилити свій півзахист перед початком сезону 2023/24.


А переможець Кубка світу МакАллістер став його головною ціллю. За словами трансферного гуру Фабріціо Романо , "червоні" вже почали переговори з півзахисником "Брайтона". Особисті умови майже узгоджені, але угода ще не підтверджена. Однак Романо також повідомляє, що "Челсі" може спробувати зірвати потенційну угоду.


Маурісіо Почеттіно , який має стати новим менеджером на "Стемфорд Брідж", є великим шанувальником МакАллістера. "Манчестер Сіті", "Манчестер Юнайтед" і "Арсенал" також висловили зацікавленість у підписанні аргентинського гравця. Повідомляється, що Брайтон оцінює його приблизно в 70 мільйонів фунтів стерлінгів, але "Чайки" можуть отримати набагато більше, якщо відбудуться торги.


Але Клопп чітко дав зрозуміти, що "червоні" намагатимуться підсилитися на всіх ділянках поля, а не лише в півзахисті. На прес-конференції в п'ятницю 55-річний фахівець сказав: "На даний момент ми розглядаємо всі позиції, крім воротаря".