22 травня 2023 18:31

Ігор ЦИГАНИК: "У Реброва буде дуже складна місія"

Журналіст Ігор Циганик в програмі "Циганик LIVE" прокоментував ймовірне призначення Сергія Реброва головним тренером збірної України.


"Я ще в лютому сказав, що буде Ребров в збірній. Єдине питання: "Коли він буде?" Я б хотів, щоб він встиг до червневих матчів. Йому доведеться вирішувати це питання зі своїм клубом. Контракт в нього закінчується в кінці червня. Зараз в них буде фінал Кубку, вони не виграли чемпіонат, Ребров мав пропозицію, але він сказав, що хоче змінити місце роботи. Він хоче узгодити, щоб йому дали можливість приїхати і попрацювати зі збірною, ще до червневих поєдинків. З приводу помічників. Рауля Ріанчо не буде в штабі. Рауль зашкварився дуже сильно. Він завжди коли працював у штабах, то намагався показати, що він може бути головним. Він завжди хотів бути першим і показувати, що це він вирішує всі питання, а не головний тренер. Рауля не буде, бо він дуже сильно підлизував "Спартаку", хотів повернутись в росію. Буде Вісенте Гомес та інші іспанські помічники, які працювали з Ребровим в "Динамо" та інших його місцях роботи. З українців, будуть аналітик та тренер воротарів. Хто ними будуть, не будемо озвучувати до підписання контракту. На скільки я розумію, іспанські помічники Реброва вже підписали контракти.


У Реброва буде дуже складна місія. Вивести збірну на ЧЄ маючи в групі Англію та Італію, маючи несформовану команду, я не знаю, як він все це буде робити. Виходити через Лігу націй - це також непростий шлях. Але Сергій Ребров свідомий у тому, що він робить. Побажаємо йому успіхів".