22 травня 2023 15:21

Каррагер про "Сіті": "Гвардіола – один із найбільших тренерів сучасності, він задав високі стандарти. З іншим тренером клуб не досяг би таких висот"

Джеймі Каррагер вважає, що «Манчестер Сіті» може виграти требл цього сезону.

"Манчестер Сіті" достроково став чемпіоном Англії після поразки "Арсеналу" від "Ноттінгем Форест" у матчі 37-го туру. 3 червня "городяни" зіграють проти "Манчестер Юнайтед" у фіналі Кубка Англії, а 10 червня - з "Інтером" у фіналі Ліги чемпіонів.


«Думаю, вони [виграють требл]. Вони будуть головними фаворитами у матчі з «Інтером». Як і у фіналі Кубка Англії проти "Манчестер Юнайтед".


Поки невідомо, чи зможуть вони це зробити, але таке відчуття, що майже кожного сезону вони борються за требл до квітня чи травня.

Занепокоєння за решту ліги викликає той факт, що вони не виграли АПЛ лише в одному сезоні – тоді її виграв Ліверпуль. Ліверпуль мав виграти 26 з 27 перших матчів і один раз зіграти внічию.

Я сказав би, що такі високі стандарти задав Пеп Гвардіола, справа не тільки в «Ман Сіті». Вони не досягли б таких висот із іншим тренером. Думаю, ми маємо справу з одним із найбільших тренерів усіх часів, і для мене він має найбільше значення для Ман Сіті, – сказав колишній гравець Ліверпуля в ефірі Sky Sports.