21 травня 2023 21:58

"Моя любов до "Аль-Айну" безмежна": Ребров зробив заяву про продовження контракту на тлі чуток про збірну

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров після виходу команди у фінал Кубка ліги ОАЕ висловився про потенційного суперника у головному матчі турніру, а також відповів на питання про своє майбутнє.


Сьогодні, 21 травня, Аль-Айн у поєдинку у відповідь 1/2 фіналу Кубка ліги ОАЕ програв на виїзді Аль-Насру (0:1), проте за сумою двох матчів команда Сергія Реброва вийшла у фінал турніру.


Після гри український тренер розповів, з ким би хотів зустрітись у головному матчі Кубка ліги.


«У другій половині гри ефективність гравців знизилася, і це пов’язано з погодним фактором. Тепер ми повинні добре підготуватися до фіналу.

Для мене немає різниці, з ким грати у фіналі Кубка ліги ОАЕ, але я вважаю, що гравці з нетерпінням чекають на зустріч з Аль-Шарджею».


Нагадаємо, раніше команда українця програла Аль-Шардже у фіналі Кубка президента та у матчі за Суперкубок ОАЕ.


Суперник Аль-Айна визначиться у матчі Аль-Джазіра – Аль-Шарджа. У першій грі Аль-Шарджа здобула в гостях перемогу з рахунком 1:0. Поєдинок у відповідь відбудеться в понеділок, 22 травня.

Також Ребров відповів на запитання про своє майбутнє. Раніше з'явилася інформація, що 48-річний фахівець погодив контракт із збірною України.

«Запевняю вас, що моя любов до клубу Аль-Айн безмежна, а мій контракт все ще дійсний і спливає за місяць. Після фінального матчу ми ухвалимо рішення», – цитує Реброва прес-служба клубу.


Контракт Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року. За підсумками сезону підопічні українця посіли друге місце у Про-Лізі ОАЕ.