20 травня 2023 18:47

Владислав КАБАЄВ: "Динамо" має вигравати у кожному матчі"

Вінгер «Динамо» Владислав Кабаєв прокоментував перемогу над «Олександрією» (5:1) у виїзному матчі 27-го туру чемпіонату України.


- На табло рахунок 5:1. Чи можна сказати, що перемога далася легко?

- Простих перемог ніколи не буває. Добре, що забили м'яч чи не з першого моменту. Але я не скажу, що перемога легка. Це якщо людина не дивилася матч і подивиться тільки на табло, то може так сказати. «Олександрія» дуже сильно змінила малюнок гри, якщо порівняти з тим, як вона грала півроку-рік тому. Там дуже багато молодих футболістів, видно малюнок гри. Загалом, великий плюс їм за це. Але ми приїхали сюди за перемогою і її здобули.

- Чи допоміг команді швидкий гол?

- Думаю, так. Будь-якій команді допоможе швидкий гол, ти себе комфортніше відчуваєш психологічно, у тебе з'являються нові сили. Можливо, забивши перший і другий м'яч, ми трошки розслабилися, але нічого страшного, навіть під час тривоги ми були впевнені, що можемо забити ще.

- Як вплинув на гру дощ?

- Погода змінювалася, чесно кажучи, дуже сильно. То спека, то дощ... Спочатку так, був дощ, але поле було дуже високої якості. Було дуже тяжко бігати, таке враження, що я набрав пару кілограм. А так все було добре - це і не сніг, і не якесь болото. Все супер.

- Одразу після поновлення матчу після тривоги стався твій простріл і автогол...

- Ми зіграли трошки простіше, чекали на помилку суперника. Сталася звичайна ігрова ситуація.

- Які у команди задачі на останні матчі сезону?

- Скажу банально: «Динамо» має вигравати у кожному матчі. Так було, є і буде. Тож в останніх трьох матчах треба зробити саме це.