19 травня 2023 11:47

В'ячеслав ЗАХОВАЙЛО: "Динамо" має реабілітуватися за попередню поразку та перемогти "Олександрію"

Постійний експерт «Рейтингу Букмекерів», відомий футбольний менеджер та агент В’ячеслав Заховайло склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Олександрія» – «Динамо» Київ.


- Дуже складний матч очікується для «Динамо» Київ. У них триває перебудова команди, зміна поколінь, нема явного лідера на полі, йде постійний пошук своєї гри.

Були три гостьові перемоги, але потім кияни поступилися вдома «Чорноморцю» в день народження клубу. Так, подібне трапляється, але завжди слід зробити правильні висновки. Помітно, що «Біло-синім» не вистачає стабільності в результатах.

Я переконаний, що влітку на «Динамо» Київ очікують серйозні кадрові зміни. Щиро бажаю Олександру Шовковському терпіння та психологічної стійкості. Його потрібно підтримати.


«Олександрія» – це дуже непростий суперник. Вони відстають від «Динамо» на вісім очок, але так само випереджають найближчого переслідувача на сім балів.

Вважаю, що «Динамо» має реабілітуватися за попередню поразку та перемогти команду Руслана Ротаня. Вірю в киян, вірю, що вони зможуть зібратися і серйозно налаштуватися на матч.