18 травня 2023 23:06

Каррагер: "Поки Гвардіола тренує "Сіті", інші в АПЛ грають за 2-е місце. Важко уявити, що за літо хтось нівелює відставання"

Джеймі Каррагер сумнівається, що хтось нав'яже "Манчестер Сіті" боротьбу за чемпіонство.

«У той час, як «Ман Сіті» наближається до требла, решта АПЛ стикається з неприємною реальністю. Поки Пеп Гвардіола тренує «Сіті», решта грає за друге місце.


"Сіті" може виграти третій титул поспіль, якщо переможе "Челсі" у вихідні. І будь-який логічний передсезонний прогноз будуватиметься на тому, що «міщани» візьмуть четвертий титул поспіль у 2024 році. Незважаючи на виклик, кинутий «Арсеналом» цього сезону, ніхто навіть не близький до «Сіті», і важко уявити, що хтось зуміє це відставання за літо нівелювати.


Противники скажуть, що головною причиною домінування є власник «Сіті», шейх Мансур. І сказати, що ресурси Абу-Дабі – це серйозний фактор і величезна перевага, що була б применшенням.

Але це не скасовує того, що на полі ми бачимо реалізацію бачення Гвардіоли. Він створив команду, яка стабільно демонструє якість, яку раніше ми не бачили. Перемога над «Реалом» – лише остання в серії захоплюючих розгромів головних суперників», – зазначив колишній захисник «Ліверпуля».