17 травня 2023 19:23

"Верес" оголосив про старт продажу квитків на матч із "Шахтарем": УАФ вже двічі штрафувала клуб за допуск уболівальників

Рівненський клуб планує запустити вболівальників на формально виїзний матч із Шахтарем, який має пройти у рамках 27-го туру української Прем'єр-ліги.


За домовленістю між Шахтарем та Вересом, команди поміняли місцями свої гостьові та домашні матчі. Шахтар у першому колі провів формально виїзний матч із Вересом у Львові, а тепер донецький клуб проведе «домашній» поєдинок у Рівному.

І ось Верес оголосив, що стартує продаж квитків на матч із Шахтарем. Оскільки вболівальникам офіційно на трибунах під час ігор УПЛ не можна перебувати, вони замаскували це під флеш-моб на підтримку ЗСУ.

Квитки продають по 200 гривень та називають їх: «перепустка на участь у флеш-мобі». Зазначимо, що так званий флеш-моб пройде 19 травня і розпочнеться о 17:00, як і сам поєдинок.

Варто зазначити, що протягом цього сезону Верес вже як мінімум двічі карали за порушення заборони на відвідування вболівальниками трибун. Востаннє рівненському клубу довелося викласти 20 тисяч гривень штрафом.