17 травня 2023 18:23

Ярмоленко, Бущан та інші. Відомі подробиці про гостей та організацію прощального матчу Селезньова

Шостого червня в Ужгороді на місцевому стадіоні "Авангард" відбудеться прощальний матч колишнього нападника збірної України, "Шахтаря", "Дніпра-1", "Миная", "Арсенала" (Київ) та кількох іноземних клубів Євгена Селезньова. Зазначається, що вхід на трибуни буде вільним. Однак організатори закликають вболівальників донатити гроші на спеціальний рахунок. Всі кошти підуть на підтримку ЗСУ.


Команда організаторів поки не відкриває весь список учасників. Проте імена щонайменше десяти гравців вже відомі.

У списку теперішній спортивний директор та колишній захисник "Шахтаря" Даріо Срна, його партнер по ланці ― "гірник" Ярослав Ракицький, спортивний директор "Металіста" Василь Кобін, керманич "Вереса" Юрій Вірт, півзахисник еміратського "Аль-Айну" Андрій Ярмоленко, колишній тренер "Металіста" та "Дніпра" Мирон Маркевич, керманич "Олександрії" та молодіжної збірної України Руслан Ротань, виконавчий директор СК "Дніпро-1" та колишній захисник "Дніпра" Андрій Русол, голкіпер "Динамо" Георгій Бущан.

Також UA-Футбол відомо про те, що запрошення від Селезньова отримав колишній голкіпер "Металіста" та збірної України Олександр Горяїнов.

Крім футбольних гостей, будуть і не футбольні. Зокрема, ведучий Андрій Бєдняков та актор Студії "Квартал 95" й ведучий Ліги Сміху Євген Кошовий.

А одними з головних героїв події стануть українські військові: головний сержант 47 Бригади "Маґура" Валерій Маркус, командир інтернаціонального батальйону "Титан" Ігор Номан "Янкі" та азовець Давид Касаткін "Хімік".

Як повідомляє видання "Будинок 42", у прямому етері гру покажуть 2+2 та YoutTube-канал FootballHub.

Прощальний матч Селезньова пройде під соусом протистояння двох рідних для винуватця події команд – "Шахтаря" та "Дніпра". Будуть застосовані відповідні логотипи.