16 травня 2023 21:08

Карло Анчелотті: "Ймовірно, "Манчестер Сіті" заб’є в перші кілька хвилин"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті прокоментував завтрашній півфінальний матч-відповідь Ліги чемпіонів проти «Манчестер Сіті» (перша гра - 1:1).


«Ми близькі до того, щоб зробити щось важливе, як минулого сезону. Ми дуже мотивовані. Ми знаємо, що це складно, але це допомагає нам бути кращими.


Я не казав, що Антоніо Рюдіґер завтра вийде у стартовому складі. Я думав, ми говоримо про Родріго. Я ще нічого не вирішив.

Перемога в серії пенальті? Ми не думаємо про це. Ми були б неправі. Ми не можемо тренувати пенальті, тому що дуже важко відтворити атмосферу.


Минулого сезону Вальверде як вінгер виграв Ла Лігу та Лігу чемпіонів, а атака Віні-Бензема-Родрі привела нас до цього півфіналу. Це нелегке рішення, але воно вже прийняте.


Ми дуже раді бути тут, хоча для такого клубу, як «Реал», це цілком нормально: 11 разів із 13 ми доходили до півфіналу. Це нелегко, і ми повинні насолоджуватися цим.

Меседж для гравців? Мені потрібна команда, яка добре читає гру: вони повинні знати, що будуть довгі страждання, що є нормальним для такої гри. І тоді їм доводиться кусатися, коли супернику важко.

Завтрашній день не буде відрізнятися від першого етапу. Ми хочемо покращити кілька речей минулого тижня. «Сіті» має найкращу команду в Європі на цю мить, і це буде захоплююче.


Гвардіола сказав, що не знає нашого секрету? Це нелегко пояснити. Для «Реала» Ліга чемпіонів особлива через свою історію. Від перших 5 кубків і до сьогодні. Це клуб, який здатний зберегти цю історію. Ми не забуваємо свою історію.


Ми думаємо не лише про Голанда. Є де Брюйне, Гюндоган, Марез… Важко. Ми чітко розуміємо, що якщо вони повинні забити, нехай це буде швидко. Таким чином ми матимемо більше часу для реакції.


Ми знаємо, що дуже ймовірно, що «Сіті» заб’є в перші кілька хвилин. Ми всі пам'ятаємо, що було минулого сезону. Це буде захоплююча гра. Це точно.


Сміливість є важливою в цьому типі гри. Як індивідуально, так і колективно. Ми повинні мати сильний характер і вміти терпіти та страждати.


Камавінґа може зіграти завтра. Як і Рюдіґер. Або Мілітао. Або Алаба», - сказав Анчелотті.