16 травня 2023 08:39

"Манчестер Юнайтед" лідирує у боротьбі з ПСЖ та "Челсі" за трансфер Осімхена

«Челсі» та «Манчестер Юнайтед» цікавляться нападником «Наполі» Віктором Осімхеном.

Як повідомляє Il Matino, два члени скаутської команди «Челсі» відвідали матч між «Наполі» та «Монцей» (0:2), який Осімхен відіграв цілком. Лондонський клуб уже працює над трансфером нападаючого.

При цьому уточнюється, що у боротьбі за гравця лідирує "Манчестер Юнайтед". "Юнайтед" зв'язався з президентом "Наполі" Ауреліо Де Лаурентісом ще в серпні минулого року, але відтоді до боротьби за Осімхена підключилися "Челсі", "Ньюкасл" та "ПСЖ". Де Лаурентіс має прекрасні стосунки з президентом парижан Нассером Аль-Хелаїфі. З неаполітанського клубу до «ПСЖ» переходили Фабіан Руїс, Едінсон Кавані та Есекьєль Лавессі.


Де Лаурентіс може спробувати продовжити контракт з Осімхеном, але не значно перевищуватиме стелю зарплат, встановлену в «Наполі».


Клуб продасть Осімхена, якщо отримає «величезну» пропозицію щодо нього. Агенти вже працюють над можливим правочином, вони ж і привернули увагу «МЮ» до захисника «Наполі» Кім Мін Дже.

Цього сезону на рахунку 24-річного нападника 28 голів та чотири результативні передачі у 36 матчах за «Наполі» у всіх турнірах.