14 травня 2023 22:06

"Треба знімати команду": фанати підписали вирок "Металісту" після приниження від "Зорі", процитувавши Ярославського

Харківський Металіст у рамках 26-го туру української Прем'єр-ліги зазнав розгромної поразки від луганської Зорі з рахунком 0:5 і ще на один крок наблизився до вильоту до Першої ліги.


Вболівальники Металіста не вірять, що харківська команда зможе залишитись в УПЛ. Деякі фанати закликають поміняти тренера, а радикальніші – зняти клуб з чемпіонату.


lukyanov348:
«Потрібно змінити тренера. Він нічого не може. Тренер повинен настроїти команду на гру. Він навіть цього не може.

Vitaliypanchenkoo: «Неучи, зав'язуйте з футболом і не ганьбіть Металіст…»


sashka_1925:
«Треба знімати команду з УПЛ та взагалі змагань, бо так ганьбитися для історії клубу просто жах! З такими темпами наступного сезону та з Першої ліги вилетить. Ярик м.. так».

metalist2017:
«Ця команда ганьбить славне ім'я Металіст. Авторитет завойовується роками, а губиться дуже швидко».


Psginq:
«Мало ковтнули, треба хлопці більше».

Також один із уболівальників згадав гучну заяву президента Металіста Олександра Ярославського, який колись кинув виклик Динамо та Шахтарю

tarasovroman91: «Як казав один абалденний продавець яхт та кум впливового російського олігарха Олега Дерипаскі: «Я вам хочу побажати одного – щоб ви завжди були раді перемогам улюбленої команди. Бо нас тепер як локомотив ніщо не зупинить – ні Динамо, ні Шахтар! Як тільки ми дістанемося Прем'єр-ліги, нехай вони нас чекають з трепетом і страхом. Я вам точно говорю: ми переплюнемо ще той Металіст 2005-2012 років. Металіст матиме суперкласну команду, якою вболівальники пишатимуться. Здоров'я вам та щастя!».