14 травня 2023 10:38

"Я 30 років вболіваю за "Динамо", але такої ганьби не пам'ятаю": вогняна реакція фанатів киян на поразку від "Чорноморця"

Динамо у грі з Чорноморцем пропустило два дуже швидкі голи, які кияни змогли відіграти на початку другого тайму, але останнє слово було все ж таки за одеситами – на 70-й хвилині Демченко забив третій гол у ворота біло-синіх.


Такий фінальний результат дуже розчарував уболівальників Динамо, які в день народження київського клубу не хотіли зазнавати гіркоти поразки.


«Господи, яка ж це ганьба. У день заснування клубу, у день смерті Великого метра. О хлопці. 30 років вболіваю за Динамо Київ, але такої ганьби не пам'ятаю. Просто жерсть. 90% команди – рівень першої ліги. Ні, я розумію, війна, не до того, більше вам скажу, я б цей чемпіонат взагалі не проводив, але якщо ви вийшли на поле, будьте ласкаві грайте через «не можу».


Тому що на вас дивляться люди, які живуть у багатьох місцях України у жахливих умовах, а ви виходите на поле та вдаєте, що граєте у футбол. Соромно, не знаю, як вам усім, а мені соромно», – vadimreger.


«Доброго дня, Ліга конференцій», - iarwanchuk.


«В день народження! Так тримати, наступного сезону зона вильоту гарантована! Настрою команди на гру немає! Гравці бачать один одного лише на матчах, після гри всім треба зробити тату з рахунком цього матчу, у якому вони показали свій клас! Чорноморець молодці!», – mladshoysergey.


«Вам самим не соромно? Привітали із днем народження клубу? Позорище», - laskevic.


«Як не соромно в такий великий день для клубу…. Безхребетні слабаки», – bondar3328.


«Скільки ще матчів потрібно так бездарно програти? Щоб Суркіс розігнав цю кривоногу шваль, яка імітує гру у футбол! Все окрім Ваната та Царенка на вихід! Сором і ганьба», – rosya95dreamteam.


Щоправда, знайшлися й ті, хто закликає не критикувати команду, бо вона молода, але таких людей виявилося вкрай мало.


«Закликаю не панікувати, молодій команді потрібен час, щоб вийти на інший рівень... У наступному сезоні буде набагато краще», – michaeltikhonov.


Свою наступну гру кияни проведуть 20 травня із Олександрією.