13 травня 2023 11:16

Сергій НАГОРНЯК: "Чорноморець" знаходиться недалеко від зони вильоту і битиметься з "Динамо" за очки"

На 26-й ігровий день свій прогноз для zbirna.com дав колишній півзахисник збірної України Сергій НАГОРНЯК.


13.05.2023


Динамо — Чорноморець — 1:0

Незважаючи на непогані весняні результати, Чорноморець, як і раніше, знаходиться недалеко від зони вильоту, тому вони будут битися за очки. Тим не менш, я поставлю на Динамо, яке за керівництва Олександра Шовковського здобуло три перемоги поспіль…


ІнгулецьШахтар0:2

Не думаю, що Інгульцю вдасться створити сенсацію. Так, у Шахтаря останнім часом не все виходить, однак у гірників на кону — золоті медалі чемпіонату.


14.05.2023


МеталістЗоря0:2

Зорі зараз треба віддати належне. Навесні луганці показують найсимпатичніший футбол. Не думаю, що зараз для завоювання трьох очок їм зможе завадити нинішній Металіст.


ЛьвівВорскла1:2

Впевнений, що Львів за збереження прописки у Прем'єр-лізі битиметься до кінця, проте клас футболістів Ворскли вищий, тому я поставлю на мінімальну перемогу полтавців.


ВересМеталіст 1925 — 1:1

Лобовий матч, у якому кожен прагнутиме перемоги. Втім, враховуючи минулі успіхи та невдачі суперників, гадаю, що в цій грі буде нічия.


Кривбас — Рух — 1:1

Фаворит цієї пари — Кривбас, який ще претендує на потрапляння до єврокубків, проте молоді Руху дають багато авансів та часом львів'яни не розчаровують. Щось мені підсказує, що у цьому поєдинку гості не програють.


15.05.2023


МинайДніпро-11:2

Після нічиєї в пропущеному матчі з Олександрією Дніпру-1 нікуди подітися крім як перемагати в матчах, що залишилися. Думаю, дніпряни в цій зустрічі поставлять на карту все, щоб досягти максимального результату.


КолосОлександрія1:1

Олександрія показує симпатичний футбол, але чи вистачить олександрійцям сил на гру з Колосом після виснажливих матчів із Шахтарем та Дніпром-1, питання...


Фото: УАФ