12 травня 2023 23:05

Сунесс вважає, що "МанСіті" виграє Лігу чемпіонів: "Інтер" і "Мілан" можна скидати з рахунків, вражений їх рівнем. Вони були б середняками в АПЛ.

Грем Сунес вважає «Ман Сіті» фаворитом ЛЧ через якість гри «Мілана» та «Інтера».

«Я дійсно вважаю, що настав час «Манчестер Сіті» у Лізі чемпіонів.


Частково через те, що можна скидати з рахунків італійські команди, які грали у другому півфіналі. Я був шокований, побачивши дві абсолютно звичайні команди на такій стадії турніру.

В Італії були найкращі футболісти у світі, коли я там грав (Сунесс виступав за «Сампдорію» з 1984 по 1986 – Sports.ru). Вони перебували у розквіті сил.

Мені сумно спостерігати, як Італія стала перевалочним пунктом для гравців, які вже не можуть пробитися у великі ліги. Олів'є Жиру 36 років, Генріху Мхітаряну 34 роки, Едіну Джеко 37 років. Златану Ібрагімовичу, який травмовано, 41 рік.

Італійський футбол мав фінансові проблеми, але я вражений низьким рівнем, який був продемонстрований в одному з найбільших турнірів світу, – погані перші торкання, футболісти постійно просто так позбавляються м'яча під дуже невеликим тиском.


«Інтер» і «Мілан» були б середняками в АПЛ або навіть нижче [у таблиці]. Тільки Лаутаро Мартінес міг би наблизитись до нашого футболу.

«Баварії» та «Ліверпулю», які вибули з Ліги чемпіонів, мабуть, важко за цим спостерігати», – сказав колишній півзахисник «Ліверпуля».