12 травня 2023 15:34

"Марш продовжується": в ОАЕ зробили пост українською з натяком на майбутнє Реброва в "Аль-Айні"

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров останнім часом пов'язаний із чутками про повернення в Україну на посаду наставника національної команди, але в ОАЕ не впевнені у такому розвитку подій.


Сергій Ребров не залишить свою посаду після завершення контракту з клубом цього літа. Таку інформацію надав журналіст із ОАЕ Мохаммеда Хамада ще наприкінці квітня.

"Сергій Ребров буде в Аль-Айні ще кілька сезонів", - написав журналіст у своєму твіттері.

І ось за два тижні Хамад знову підтвердив свої слова, написавши пост під попереднім повідомленням про майбутнє Реброва в Аль-Айні.

"Марш триває", - інформує Мохаммед.

Варто зазначити, що журналіст продублював свою думку українською мовою. Таким чином, він вкотре висловив упевненість у тому, що Ребров не залишить Аль-Айн цього літа.

Український журналіст Ігор Циганик має протилежну інформацію та вважає, що тренер очолить синьо-жовтих.

Контракт 48-річного українського тренера діє до 30 червня 2023 року. Раніше повідомлялося, що Олімпіакос розглядає Реброва на посаду головного тренера грецької команди.

Цього сезону Аль-Айн втратив шанси на чемпіонство ОАЕ. Підопічні українця борються за друге місце з Аль-Вахдою. За тур до кінця сезону команди мають однакову кількість очок (51), проте Аль-Айн випереджає конкурента за додатковими показниками.

Додамо, що команда українця продовжує боротьбу за Кубок ліги, де у півфіналі турніру на неї чекає протистояння з Аль-Насром. Матчі пройдуть 17 та 21 травня.