12 травня 2023 12:10

Ребров і наполегливий "Олімпіакос": у Греції повідомили, що все вирішиться найближчими днями – всі деталі

Олімпіакос продовжує розглядати Сергія Реброва, як потенційного нового тренера своєї команди. Найближчими днями між сторонами можуть розпочатися активні переговори.


Олімпіакос почав контактувати із кандидатами на посаду головного тренера команди. Деякі фахівці навіть особисто завітали до Греції.

За інформацією OnSports, 34-річний італійський тренер Франческо Фаріолі, який зараз перебуває без клубу, приїжджав на матч домашній матч Олімпіакоса проти Панатінаїкоса (1:0) у чемпіонаті Греції.

Проте власник клубу Євангелос Марінакіс ще не ухвалив остаточного рішення.

48-річний український головний тренер Аль-Айна залишається пріоритетним варіантом для Олімпіакоса.

Клуб розпочне активну роботу на запрошення тренера після завершення сезону, коли стане зрозуміло, в якому саме єврокубку команда братиме участь у наступному сезоні.

За тур до фінішу чемпіонату Олімпіакос посідає третє місце у турнірній таблиці чемпіонату Греції. Це місце дозволяє вийти у кваліфікацію Ліги Європи.

При цьому остання гра у команди запланована на 14 травня на виїзді з клубом ПАОК, який іде четвертим (місце, що дозволяє зіграти у кваліфікації Ліги конференцій) та має відставання у три очки.

Також теоретично ПАОК може вийти до Ліги Європи та відправити Олімпіакос до Ліги конференцій через Кубок. Для цього команді необхідно буде перемогти у фіналі вже дострокового чемпіона країни АЕК Афіни 24 травня.

Нагадаємо, що контракт Реброва з Аль-Айном закінчується 30 червня 2023 року. В Україні його називають основним кандидатом на посаду головного тренера рідної національної збірної.