10 травня 2023 22:24

Почеттіно має намір зберегти Маунта в "Челсі", оскільки бачить у ньому ключового гравця.

Основний кандидат на посаду головного тренера «Челсі» Маурісіо Почеттіно бачить у півзахиснику Мейсон Маунте ключового гравця і хоче зберегти його в клубі, повідомляє Daily Mail.


За інформацією джерела, аргентинського фахівця залучають ігрові якості 24-річного вихованця лондонського клубу. Він бачить у Маунті системотворчого футболіста, який зможе втілити у життя всі тактичні задуми.


Повідомляється, що боси «Челсі» можуть прислухатися до Почеттіно та докласти максимум зусиль для збереження півзахисника, на якого вже тривалий час претендує Ліверпуль.

У поточному сезоні на рахунку Маунта 35 матчів у складі «аристократів» у всіх турнірах, у яких він відзначився трьома голами та чотирма результативними передачами.


Контракт гравця з лондонським клубом діє до кінця червня 2024 року. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, - €65 млн.

Раніше повідомлялося, що Почеттіно – фаворит на посаду головного тренера "Челсі". Також ЗМІ писали про інтерес до Маунта з боку Ліверпуля.