10 травня 2023 13:53

Ріо Фердінанд: "Реал" приїде на "Етіхад" без страху, у них стільки ж титулів ЛЧ, скільки у всіх англійських команд разом узятих. Вони володіють цим турніром"

Ріо Фердінанд сказав, що «Реал» володіє Лігою чемпіонів.


Учора "Манчестер Сіті" на виїзді зіграв унічию з "Реалом" (1:1) у першому півфіналі Ліги чемпіонів. Гра у відповідь пройде 17-го в Англії.

«Реал» приїде на «Етіхад» без жодного страху, навіть дещо розв'язно. У "Реала" стільки ж титулів у Лізі чемпіонів, скільки у всіх англійських команд разом узятих. Вони володіють цим турніром.

Тут доводиться грати проти історії, а не лише гравців. У клубу 14 трофеїв, а загляньте на їхню лаву запасних – Карло Анчелотті отримав чотири медалі за перемогу у Лізі чемпіонів.

Вони вміють орієнтуватися в кожному моменті у подібних іграх, тому що вони до цього звикли. Так, доводиться грати проти історії.

Але цю команду «Сіті» треба звеличувати, говорити про те, що вони приїхали до Мадрида і добре виступили з погляду характеру, володіння м'ячем, хоробрості.

Це був феноменальний початок і після першої гри вони можуть піти з гордо піднятою головою», – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» в ефірі BT Sport.