9 травня 2023 19:07

Пол Мерсон: "Холанда запросили до "Манчестер Сіті", щоб виграти Лігу чемпіонів"

Екс-гравець "Арсенала" та футбольний експерт Пол Мерсон висловився про протистояння мадридського "Реала" і "Манчестер Сіті" в півфіналі Ліги чемпіонів сезону-2022-2023.


- Голанда запросили в "Манчестер Сіті" саме заради цього моменту. Чи відчує він тиск? Я не думаю, що це сильно вплине на нього. Його запросили не для того, щоб він вигравав чемпіонат п'ять разів за шість сезонів, його запросили зробити те, чого "Сіті" ніколи не робив. Він був залучений, щоб зіграти вирішальну роль у матчі з "Реалом".

Голанд був запрошений, щоб виграти Лігу чемпіонів, і я думаю, що він зробить різницю. Я не розумію, як захисники "Реала" гратимуть із ним. Часом вони діють необачно. Не можу уявити, щоб Голанд не забив жодного разу за два матчі. Я був би вражений, якби це сталося. Якщо він не заб'є, то я не бачу прогресу "Манчестер Сіті".

Голанд уже забив 50 голів у цьому сезоні, але тиск у цій грі чинитиметься саме на позицію центрального нападника. Найскладніша робота у світі - забивати голи, ось чому вони отримують великі гроші. Грати перший матч на виїзді невигідно для "Манчестер Сіті", тому що матч-відповідь удома вже не є перевагою, як було раніше, - цитує Пола Мерсона Sky Sports.

Нагадаємо, перший півфінальний матч Ліги чемпіонів між "Реалом" і "Манчестер Сіті" відбудеться сьогодні, 9 травня. Початок - о 22:00.