8 травня 2023 16:13

Олександр Шовковський – на питання про майбутнє в "Динамо" та збірній: "Хочете розсмішити Бога – розкажіть йому про свої плани"

Виконувач обов’язків головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський після матчу з «Кривбасом» (1:0) відповів на питання щодо свого майбутнього.


– Зараз довкола «Динамо» йдуть чутки та інсайди стосовно вашої правонаступності після Луческу. Скажіть, це відповідає дійсності? Наскільки Містер має вплив на команду?


– Знаєте, я розумію, що вам цікава якась інсайдерська інформація. А мені цікавий футбол, гра моєї команди, підготовка. Кажу моєї, бо в моєму житті є дві команди – «Динамо» та збірна України. Зараз я в «Динамо», в тренерському штабі. І мені цікаво, як буде грати моя команда. Ми готуємося, постійно контактуємо з Луческу. Але це ті речі, які ви ніколи зсередини не почуєте, які б питання не ставили, як би не намагалися щось витягнути.

Про це ніколи не йтиметься. Є керівництво, яке буде виконувати всі питання. Є контрактні обов’язки. Це питання не до мене. До мене питання – як готувалися до гри, що відпрацьовували. До речі, гол, який забили – це напрацювання. Все інше залишимо до моменту закінчення контракту головного тренера. Хочете розсмішити Бога – розкажіть йому про свої плани на майбутнє.

– Ви сказали, що у вашому житті є дві команди. Ви ввійдете у тренерський штаб збірної?


– Я передбачив це питання, тому відповім. Хочете розсмішити Бога – розкажіть йому про свої плани на майбутнє. Зараз є те, що є. Всі мої думки – про роботу в «Динамо». Давайте спочатку переможемо в війні, а тоді будемо думати про все інше, – відповів Шовковський.