8 травня 2023 16:11
1

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: "Налаштовували своїх гравців на те, що у нас немає права програти у мотивації, боротьбі та настрої. Вважаю, що нам це вдалося"

Виконувач обов’язків головного тренера «Динамо» Олександр Шовковський підбив підсумки матчу з «Кривбасом» (1:0).


– Бажаю всім доброго та тихого дня. Знаємо, в якій ситуації знаходиться наша країна. Дякуємо нашим воїнам, які боронять кордони та дають можливість проводити ці матчі. Розуміємо, що може нас очікувати найближчими днями, тому що є агресія з боку наших сусідів.

Стосовно матчу – ми провели третю гру на виїзді, було непросто, дорога, відновлення. Хочу подякувати своїм гравцям за бажання. Розуміли, що всі команди, які очолює Юрій Вернидуб, грають відкрито, агресивно, багато боротьби. Ми налаштовували своїх гравців на те, що не маємо права програти в мотивації, боротьбі та настрої. Вважаю, що нам це вдалося.


– Наскільки вам сьогодні пощастило, коли «Кривбас» добре грав?


– Знаєте, у футболі пощастило-не пощастило… Ми після гри подивимося аналіз, володіння м’ячем, кількість гострих моментів, так званий xG. Але можу сказати, що наприкінці могли з більшим рахунком виграли. Будемо розбиратися та аналізувати весь матч, всі дії кожного гравця, дії в ланцюгах. Зараз давати якісь прогнози після гри… Хочу сказати таку річ – везіння потрібно заслужити принаймні бажанням та роботою, – відповів Шовковський.

Хочу сказать такую вещь – везение нужно заслужить хотя бы желанием и работой, – ответил А. Шовковский.
это точно сказал............