7 травня 2023 11:22

"Ньюкасл" проведе переговори із сім'єю півзахисника "Фенербахче" Арди Гюлера

Керівництво «Ньюкасла» зустрінеться з сім'єю турецького півзахисника «Фенербахче» Арди Гюлера та обговорить можливий трансфер, повідомляє Football Insider.


За інформацією джерела, зустріч має відбутися у вихідні в Дубаї. «Ньюкасл» має намір виграти трансферну гонку за Гюлера і домовитися про його перехід найближчим літом. Родина футболіста планує також вислухати пропозиції від «Барселони» та «Аякса», які виявляють інтерес до 18-річного гравця збірної Туреччини.


Чинний контракт Гюлера з «Фенербахче» розрахований до літа 2025 року, але в ньому є опція фіксованої суми викупу в 5 млн євро, якщо він не проведе на полі сумарно 1500 хвилин у поточному сезоні. На рахунку Гюлера 1038 хвилин, а в календарі "Фенербахче" залишилося лише п'ять матчів до кінця сезону, тому з великою ймовірністю ця опція буде активована.


Арда Гюлер взяв участь у 29 матчах у складі «Фенербахче» у всіх турнірах цього сезону, і лише у 12 з них з'явився на полі у стартовому складі. На рахунку гравця шість забитих м'ячів та три гольові передачі у всіх турнірах поточного сезону.