6 травня 2023 11:45

Гриліш — про критику на свою адресу: "Коли граю як лайно, то не слухаю жодного слова"

Півзахисник «Манчестер Сіті» Джек Гриліш розповів про ставлення до критики з боку вболівальників та експертів.

"О так! Через те, що говорять деякі телевізійні експерти, іноді у мене дух перехоплює. Начебто вони самі ніколи не грали погано. Грем (Сунесс, колишній шотландський футболіст, експерт Mail Sport. – Прим.) сам був неймовірним гравцем, але він казав, що я перетримаю м'яч. Я такий: «Друже, я граю за «Астон Віллу». У більшості випадків у нас немає м'яча, тому коли ми його відбираємо, тренер каже, щоб я тримав його якомога довше.


Тут, у «Сіті», те саме. Усі бачать у Пепі тренера з тики-така, але перед виїзним матчем із мюнхенською «Баварією» у Лізі чемпіонів він сказав: «Знаєш, що таке мати яйця? Ідеться про те, щоб тримати м'яч, заспокоюючи гру».

Отже, ви робите це і вас критикують. Це складно. Коли я грав за Віллу, ніхто ще не платив за мене величезних грошей, так що не мало значення, чи зіграв я погано. Крім того, 90% матчів не транслювалися по телебаченню, тож люди все одно цього не помічали. Зараз все по-іншому, але я буду чесний – якщо зіграв добре, повертаюся додому, дивлюся всі сюжети і читаю всі коментарі і те, що говорять експерти після гри. Коли я граю лайно, то не слухаю жодного слова, якi вони говорять», — сказала Гриліш в інтерв'ю Daily Mail.