6 травня 2023 09:48
1

"Оплачувати іншому клубу готель – рівнозначно прямому хабару": у СК "Дніпро-1" відреагували на рішення "Шахтаря"

Комерційний директор Дніпра-1 та директор зі стратегічного розвитку «1+1» В'ячеслав Фрідман прокоментував ситуацію з перенесенням гри Інгулець – Шахтар до Львова.

Раніше з'явилася інформація, що «Шахтар» не хоче їхати до Петрова грати з «Інгульцем», а пропонує господарям приїхати до них до Львова з покриттям витрат на проживання. В'ячеслав Фрідман прокоментував цю ситуацію.


«Шахтар грає на Арені Львів у ідеальних умовах, тут нічого сказати не можна, молодці, що взяли цей стадіон. Вони живуть там поряд, я був у Emily Resort – там ідеальні умови для проживання та тренувань. Від Emily Resort до Арени Львів їхати 10 хвилин, тому вони запрошують до себе всіх».


За словами Фрідмана, президент Інгульця Олександр Поворознюк прийняв пропозицію Шахтаря та вирушить до Львова.


«Зараз Поворознюк замислився, чи їхати. Тому що ми мали відомості, що вони домовилися з Інгульцем, щоб зіграти на «Арені Львів», – сказав Фрідман в інтерв'ю FanDay.net.


Також комерційний директор Дніпра-1 заявив, що це схоже на корупційну складову, яку використовує Шахтар, сплачуючи усі витрати іншого клубу.


«А ви спробуйте, приїжджайте до Петрова, де дме вітер, де нерівний газон. А так у Шахтаря склад дозволяє виграти в ідеальних умовах у будь-якого клубу. Але на мій погляд, це прямий хабар. Оплачувати проїзд, готель, це те саме, що дати грошей. Будемо називати речі своїми іменами».

Він правий. Хабар.