6 травня 2023 08:58

"Це все, що я можу сказати": Ребров вперше прокоментував невдачу "Аль-Айна" у фіналі Кубка президента

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров напередодні виїзного матчу з Аль-Васлом у 25-му турі чемпіонату ОАЕ поділився своїми очікуваннями від гри. Також фахівець прокоментував поразку Аль-Шардже у фіналі Кубка президента (1:1, за пен. 12:13).


Наставник Аль-Айна Сергій Ребров вважає, що його команда не заслуговувала на поразку у фінальному матчі Кубка президента з Аль-Шарджею.


«Знаєте, після фінального матчу Кубка президента всі були розчаровані. Все, що я можу сказати, це те, що ми не заслужили на програш у тому матчі, а такі речі трапляються у футбольних іграх. Ми маємо закрити главу цього матчу і рухатися вперед».


Фахівець заявив про готовність гідно протистояти Аль-Васлу у найближчому матчі чемпіонату ОАЕ.


«Я не звертаю уваги на мотиви суперника виграти наступний матч, а зосереджуюсь лише на справах своєї команди. Ми проаналізували гру суперника та виявили його сильні сторони. Ми маємо вчитися на своїх помилках і серйозно готуватися до матчу з Аль-Васлом».


Ребров вважає, що Аль-Айну необхідно боротися за перше місце у чемпіонаті, поки є хоча б теоретичні шанси на успіх.


«Запевняю всіх, що ми ще маємо шанс виграти чемпіонський титул, і ми маємо продовжувати чинити тиск на Аль-Ахлі», – цитує Реброва прес-служба Аль-Айна.