5 травня 2023 09:44

У перестрілці під час святкування чемпіонства "Наполі" загинув чоловік

Уночі в Неаполі сталася перестрілка. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на представника міського поліцейського управління.


Зазначається, що перестрілка сталася в розпал грандіозного святкування жителями міста перемоги "Наполі" в Серії А, в якому взяли участь десятки тисяч уболівальників. Одного з поранених - 26-річного чоловіка - терміново доправили в неаполітанську лікарню "Кардареллі", де він незабаром помер.


Його родичі, які також прибули в клініку, дізнавшись про смерть чоловіка, здійснили напад на відділення клініки, завдавши йому серйозної шкоди. У справу довелося втрутитися правоохоронцям. Поліція веде розслідування обставин перестрілки.


У четвер, 4 травня, "Наполі" зіграв унічию з "Удінезе" (1:1) і за 5 турів до кінця чемпіонату гарантував собі перемогу в серії А. Це третє скудетто в історії клубу. Перші два були завойовані ще в минулому столітті - в сезонах-1986/87 і 1989/90. У решті п'яти матчах нинішнього сезону чемпіонату Італії "Наполі" зіграє з "Фіорентиною", "Монцом", "Інтером", "Болоньєю" і "Сампдорією".