4 травня 2023 21:04

У чотирьох суддів Ла Ліги знайшли нерухомість, куплену за готівку. Звіт прокуратури може бути прикріплений до справи про виплати "Барси" Негрейрі

Прокуратура Іспанії перевірить активи чотирьох арбітрів Ла Ліги.

Як повідомляє El Debate, під підозри потрапили Карлос Клос Гомес, Сантьяго Хайме Латре, Алехандро Ернандес Ернандес та Хосе Марія Санчес Мартінес. У 55-сторінковому звіті відображено об'єкти нерухомості, які були придбані цими арбітрами за готівку без звернень до банку з іпотеки.


Згідно з звітом, Карлос Клос Гомес, який відповідає за ВАР у Технічному комітеті суддів Королівської іспанської футбольної федерації, володіє сімома об'єктами нерухомості на загальну суму понад мільйон євро.

За готівку в 2007 році була придбана вілла в Сарагосі площею 813 квадратних метрів, а також будинок, комора та два місця для паркування, придбані в 2013 році. У 2016 році Гомес придбав за готівку ще два будинки та комору.

На ім'я Сантьяго Хайме Латре зареєстровано загалом сім об'єктів нерухомості, більшість з яких придбано у 2020 році. Всі вони були куплені за готівку.


У січні 2020 року Хайме Латре придбав будинок у Мадриді вартістю 750 тисяч євро, три паркувальні місця та два складські приміщення. Через десять днів на його ім'я було зареєстровано квартиру в Мадриді площею 209 квадратних метрів, вартість якої оцінюється в 1 млн євро. Загалом нерухомість Хайме Латре оцінюється в 1,8 мільйона євро.


Алехандро Ернандесу Ернандесу належить нерухомість загальною вартістю понад 1 млн євро, придбана в період з 2019 по 2021 рік, зокрема, будинки в Мадриді, Лас-Пальмасі та Лансароті, також сплачені готівкою.

Нарешті, Хосе Марія Санчес Мартінес у 2019 році придбав за готівку будинок у Мурсії з двома паркувальними місцями та складським приміщенням. Наприкінці 2022 року він купив ще одне паркувальне місце.


Повідомляється, що звіт може бути включений до справи про виплати «Барселони» Хосе Марії Енрікесу Негрейрі. Нагадаємо, з 2001 по 2017 рік компанія Негрейри, який на той момент обіймав посаду віце-президента Технічного комітету суддів, отримала від клубу 7,3 млн євро.