4 травня 2023 10:56

Ігор Циганик - про те, чому називав "Динамо" "нашими": "Коли починають говорити про коментатора, то хочуть відвернути увагу від головного - у цьому матчі суддя чітко працював на "Шахтар"

Коментатор «1+1 Media» Ігор Циганик відповів на запитання, чому під час трансляції матчу «Динамо» - «Шахтар» в УПЛ декілька разів назвав киян «нашими».


– Після матчу з «Шахтарем» вас трошки захейтили. Декілька разів у трансляції ви назвали замість «Динамо» – «наші».


– Та я, чесно кажучи, навіть на тому не концентруюся. Коли починають говорити про коментатора, то значить хочуть відвернути увагу від головного. Те, що в тому матчі не поставили пенальті на Ракицькому, те, що там «Шахтар» повідривав ноги, те, що Бондарю та Бондаренку мали дати червону картку. Так про це не говорять.

Говорять про те, що сказав коментатор. Чому я так говорив? У мене деколи буває таке, що я й стосовно «Шахтаря» можу це слово сказати. Ти коли коментуєш, то намагаєшся ніби спробувати уявити, як би ти робив. За ту чи іншу команду. А особливу за команду, яка програє, яка намагається щось вигадати. Хочеться їм якось трошки допомогти.

І в такій ситуації можна трохи це все поговорити. Але мені то, знаєш… Суть в тому, що коли починають говорити про коментатора, значить від чогось хочуть відвернути увагу. От і все. Я тобі кажу, у цьому матчі суддя чітко працював на «Шахтар», – сказав Циганик.