3 травня 2023 17:22

Володимир ШАРАН: "Спортивний директор сказав, що Булеза може грати з "Шахтарем", але потім знайшли пункт про штраф у 200 тисяч доларів"

Головний тренер «Миная» Володимир Шаран пояснив, чому у матчі 24-го туру УПЛ проти «Шахтаря» не зіграв орендований у донецького клубу захисник Андрій Булеза.


«Учора спортивний директор сказав нам, що Булеза може грати. Ми його готували, награвали комбінації, відпрацьовували певні моменти на стандартах. Він і сам рвався в бій. Повторюся, нам сказали, що він має право грати.


З самого початку я був здивований, але про цю ситуацію я знав давно. Спортивний директор сказав відверто, що йому сказали, що з «Шахтарем» є домовленості до кінця цього чемпіонаті й Булеза може грати проти них.


А потім вчора ми випадково побачили договір і знайшли там пункт про штраф розміром в 200 тисяч доларів за вихід гравця на поле проти команди, з якої він орендований. Почали виясняти що і до чого. А виявилося, що ніхто не знає.

«Ми цим не займаємося» (с), і «ми теж цим не займаємося» (с). Всі - за принципом «моя хата скраю». Добре, що це трапилося до теорії. На теорії вже вирішили, що Трубочкін гратиме лінійного. Ось така ситуація», - сказав Шаран.