2 травня 2023 14:36

Саа про Неймара: "Не хотів би бачити його в МЮ, враховуючи перебільшену увагу преси, але він би чудово доповнив АПЛ. У ПСЖ він не виправдав очікувань"

Луї Саа вважає, що Неймар добре б доповнив АПЛ.


– Суперзірку «ПСЖ» та збірної Бразилії Неймара нині пов'язують із переходами як у «Челсі», так і в «Манчестер Юнайтед». Тепер, незалежно від того, чи вірите ви в ці домисли чи ні, наскільки, на вашу думку, Неймар був би вдалим гравцем для Прем'єр-ліги загалом? Ви вірите, що він досяг успіху в Англії?


- Для Прем'єр-ліги було б чудово, якби Неймар грав в Англії, тому що він чудовий гравець. За ним дуже цікаво спостерігати, але я можу зрозуміти питання, які можуть виникнути через те, що у вашому клубі є такий гравець, як Неймар.

Я великий шанувальник цього гравця, але я не вірю, що він виправдав очікування за останні три чи чотири сезони у «ПСЖ». Я б не хотів бачити його у футболці «Манчестер Юнайтед» з огляду на перебільшену увагу преси до такої суперзірки, як він. Структура команди дуже важлива, але часом все ще крихка. Але я безперечно вірю, що він чудово б доповнив Прем'єр-лігу, – сказав колишній нападник «Манчестер Юнайтед».