1 травня 2023 23:50

Джим Реткліф у разі придбання "Манчестер Юнайтед" хоче контролювати трансфери клубу

Бізнесмен Джим Реткліфф хоче якнайшвидше почати визначати трансферну політику "Манчестер Юнайтед", інформує The Telegraph.


Повідомлялося, що власник нафтової компанії INEOS має намір придбати 69% акцій, які належать родині Глейзерів. Його остання пропозиція – на більшу суму, аніж пропозиція катарського шейха Джасіма бін Хамада Аль Тані. Реткліфф вимагає надати йому контроль над трансферами вже з моменту узгодження угоди – тобто до її формального укладання. Наголошується, що нинішні власники клубу навряд чи погодяться на такий крок.


Наголошується, що нинішні власники манчестерців навряд чи погодяться на такий крок. Впливати на діяльність клубу до завершення продажу хоче і катарський шейх Джасім бін Хамад Аль Тані. Його вимога полягає в тому, щоб Глейзер після схвалення покупки "червоних дияволів" всі наступні фінансові операції узгоджували з майбутніми власниками. Ймовірно, покупці припускають, що процес укладання та оформлення угоди може затягтися щонайменше до відкриття трансферного вікна (10 червня).