30 квітня 2023 12:14

"Від цього матчу у мене залишився неприємний післясмак": журналіст не оцінив камбек "Шахтаря" у матчі з "Колосом"

Відомий журналіст Михайло Співаковський залишився незадоволеним суддівством у матчі 23-го туру УПЛ Колос – Шахтар (1:3). Експерт має питання до двох забитих голів «гірників».


Михайло Співаковський вважає, що Шахтар свої два перші два голи у матчі у ворота Колоса забив не без суддівських помилок.


На 47-й хвилині головний арбітр матчу призначив пенальті у ворота Колоса за гру рукою Сергієм Чоботенком у своїй штрафній площі. На думку журналіста, цей епізод не є таким однозначним.


«Від цього матчу у мене залишився неприємний смак. Перший гол – це пенальті. Я припускаю, що він швидше був, ніж ні. Мене дуже засмутило, що арбітр якось дуже швидко ухвалив це рішення і навіть не порадився з лайнсменом. Таке відчуття, що він знав цей хід наперед».


Також, на думку Співаковського, перед голом Лассіни Траоре на 52-й хвилині був фол Валерія Бондаря на Сергія Болбата, який не зафіксував суддя.

«В епізоді з другим голом Волинець пішов «вбивати» суддю. Ми упираємося в те, що матч, де немає спірних епізодів, виглядає як щось чудове. До цього ми просто не звикли. Не можу я в це повірити. І це лише 23-й тур. Що буде далі?», – сказав журналіст у програмі ТаТоТаке.


Зазначимо, що завдяки перемозі над Колосом Шахтар зберіг відрив від Дніпра-1 у чемпіонських перегонах у п'ять очок (підопічні Олександра Кучера провели на одну гру менше).