30 квітня 2023 10:34

"Другий тайм у виконанні "Металіста" - це особлива розмова": журналіст розкритикував гру харків’ян в матчі проти "Динамо"

Журналіст Михайло Співаковський в новому випуску "ТаТоТаке" розкритикував гравців "Металіста" за гру проти "Динамо" в другому таймі.


"Я не можу всерйоз говорити про перший матч Шовковського, тому що другий тайм у виконанні "Металіста" - це особлива розмова. Все почалось з вилучення на початку другого тайму. І мені одна футбольна людина написала одразу, що це самовилучення. Я сперечався дуже довго, але потім почав дивитись, як гравці "Металіста" поводять себе коли "Динамо" забиває голи. Перший м’яч Сироти я не чіпаю. Другий м’яч, Кабаєв майже до лицьової доходить і вся захисна ланка намагається робити лінію офсайду. Який офсайд коли людина з м’ячем на лицьовій лінії? І захисники роблять вигляд, що Ванат у мантії невидимці. Але останній гол, три гравці "Динамо" проти шести гравців "Металіста", де гравці харківського клубу замість стійок в гірськолижному спорті, яких оббігають динамівці. Я дуже хочу вірити, що це кваліфікація гравців "Металісту", а не те, що мотивація пропускати була вищою за мотивацію не пропускати. Але ми повинні враховувати всі фактори і розуміти, що в "Металісті" гравці вже 4 місяці не отримують зарплатню".