29 квітня 2023 22:13

"До неї зауважень немає": Вернидуб похвалив Монзуль за роботу у переможному для "Кривбасу" матчі з "Олександрією"

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб після перемоги над Олександрією (2:1) у поєдинку 23-го туру української Прем'єр-ліги нарешті відправив на адресу арбітра компліменти, а не мати.


Спілкування Юрія Вернидуба із арбітрами не склалося ще з першого туру. Вже тоді він був видалений з лави запасних і відважив пару матюків на адресу арбітра. Схожі історії відбувалися з наставником Кривбасу регулярно, а остання з них відбулася у матчі з Мінаєм.


На поведінку Вернідуба звернув увагу екс-тренер Мирон Маркевич, на думку якого, подібні випади на адресу арбітрів слід припиняти.

Чи то на Вернидуба вплинули слова Маркевича, чи перемога над Олександрією, але після цієї гри він почав вихваляти головного арбітра зустрічі Катерину Монзуль.


«Сьогодні я побачив суддю, яка справді є фахівцем дуже високого рівня. Катерина – єдина, хто судить у Європі. І це невипадково. Вона – жінка, яка набагато більше знається на футболі і правильно судить, ніж усі ті інші мужики, які є в Україні.


Вона це робить дуже цікаво та класно, до неї зауважень у мене немає. Якщо є якісь помилки, то я стовідсотково знаю: ці дії не є заангажованими», – цитує Вернідуба офіційний сайт Кривбасу.