28 квітня 2023 21:54

"Тоттенхем" хоче призначити Нагельсманна, але цьому перешкоджають компенсація "Баварії" та великі вимоги тренера щодо зарплати

"Тоттенхем" хоче призначити Юліана Нагельсманна, але поки що стикається з перешкодами.


Як пише The Telegraph, екс-тренер "Баварії" та "РБ Лейпциг" займає високу позицію в шорт-листі "Тоттенхема", до якого всього входять чотири тренери.

Серйозною перешкодою для запрошення 35-річного тренера став фінансовий фактор - "Тоттенхему" доведеться виплатити значну компенсацію "Баварії", з якою тренер все ще пов'язаний контрактом, а також задовольняти фінансові запити німця.

В угоді Нагельсманна з "Баварії" не було відступних, тому "Тоттенхему" доведеться домовлятися з мюнхенцями, які продовжують платити йому 12 млн. євро на рік. Термін контракту Юліана з Баварією розрахований ще на три роки.

Нагельсман зацікавлений у роботі з "Тоттенхемом", але для призначення йому доведеться на компроміс.

Наразі невідомо, хто ще входить у шорт-лист "Тоттенхема". Клуб виявляв інтерес до тренера "Селтіка" Енджу Постекоглу, колишнього тренера "Барселони" Луїса Енріке, а також Роберто Де Дзербі, який працює з "Брайтоном". Арне Слот із "Феєноорда" також, ймовірно, буде у списку кандидатів.