28 квітня 2023 08:54

Журналiст: "Цікаво як "Динамо" буде реагувати на зміну номінального головного тренера. Можливо, Шовковський надихне на більш впевнену гру в нападі?"

Постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів», головний редактор FootballHub, коментатор на телеканалі «2+2» Олександр Золотогорський склав прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Металіст» – «Динамо» Київ.


Цікаво як «Динамо» буде реагувати на зміну номінального головного тренера. Можливо, Олександр Шовковський надихне на більш впевнену гру в нападі? Можливо, дасть шанс молодим?

В будь-якому разі, у «Металіста» останнім часом не все добре в обороні. 5:5 з «Вересом», 2:3 з «Ворсклою»…Та ще й через дискваліфікацію не гратиме основний центрбек Мизюк.


Голи в цьому матчі мають бути. А «Динамо», як на мене, все ж зобов’язані перемагати. Ще можна поборотися хоча б за 3 місце. Тим більше, другий тайм з «Шахтарем» налаштовує позитивно.


Спробую невеликий, але на перший погляд достатньо надійний варіант: 1,60 на те, що «Динамо» виграє і буде тотал більше 1,5 голів.