27 квітня 2023 22:31

"Мрія i в Африці мрія": Леоненко порівняв себе з Балотеллі

Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував слова епатажного італійського форварда Маріо Балотеллі про те, що не викладався на полі максимально.


Маріо Балотеллі в інтерв'ю Repubblica заявив, що не зміг виграти Золотий м'яч лише тому, що не викладався на полі повністю.

«Райола завжди казав мені, що у Роналду та Мессі так багато Золотих м'ячів, тому що я використав лише 20% своїх можливостей, а якби я грав на 100%, то я отримував би ці нагороди. Тому якби я повернувся в минуле, то це була б перша річ, що я негайно виправив би».


Віктор Леоненко відреагував на слова епатажного італійського форварда, наголосивши, що нічого не змінював би своєї кар'єри.


«Я не повернувся б у минуле. Ось знаючи навіть, що я нікуди не поїду, навіть знаючи, що Суркіси будуть президентами, я все одно пішов би в Динамо, бо мрія, вона і в Африці мрія. Зате я знаю і дружу з гравцями Динамо 75-х, 86-х рр. чому не пишатися цими людьми?»


Також екс-гравець Динамо додав, що з таким непростим характером Балотеллі краще не повертатися нікуди.


«А тут він хоче повернутись, чого повернутись? З таким дурним характером краще не повертатися нікуди. Бачите, хтось змінює свою точку зору, а хтось – ні. Друзі важливіші за зіркову кар'єру», – сказав Леоненко у своєму телеграм-каналі.