26 квітня 2023 19:23

Телеканал 2+2 покаже матч "Металіста" проти "Динамо"

Вже цієї п’ятниці, 28 квітня, на телеканалі 2+2 відбудеться пряма трансляція матчу між харківським «Металістом» та київським «Динамо». Стартовий свисток пролунає о 13:00.


Поєдинок пройде у рамках 23 туру чемпіонату. З міркувань безпеки команди зустрінуться в Ужгороді на стадіоні «Авангард». Попередня гра клубів у цьогорічній Прем’єр-лізі завершилася беззаперечною перемогою «біло-синіх» над «Металістом» з рахунком 3:0.


Наразі харків’яни займають 14-ту сходинку у турнірній таблиці, набравши 19 очок у 22-х матчах. Після нічиєї у поєдинку проти «Шахтаря», кияни посідають четверте місце та відстають від свого найближчого суперника, луганської «Зорі», на 5 очок.


Крім телеканалу 2+2, трансляція поєдинку буде доступна на YouTube-каналах спортивних проєктів групи 1+1 media – FootballHub та «Профутбол Digital». Додатково спортивні редакції готуватимуть для глядачів спеціальні ефіри перед матчем, ексклюзивні коментарі з гравцями та пряме включення кореспондентів зі стадіону.


Нагадаємо, група 1+1 media спільно з Фондом «Повернись живим» продовжують збирати кошти на проєкт «Ліга Аеророзвідки» у межах трансляцій футбольних поєдинків Української Прем’єр-ліги 2022/2023. На сьогодні у рамках ініціативи зібрано вже понад 8 млн грн. Глядачі каналу 2+2, FootballHub та «ПРОФУТБОЛ Digital» матимуть можливість зробити свій благодійний внесок, перейшовши на спеціальну Банку Фонду «Пункти управління БпЛА» через QR-код, що буде розміщений під час трансляції.