25 квітня 2023 12:23

Моурінью - Тотті про травми "Роми": "Ти не завадив би нам у грі з "Міланом", але Алдаїр потрібен більше"

Жозе Моурінью поскаржився на велику кількість травм гравців «Роми».


Учора "Рома" програла "Аталанте" з рахунком 1:3 у матчі 31-го туру чемпіонату Італії.

"Якщо у суботу мені доведеться грати самому, не проблема. У нас згуртована команда, у скрутні моменти ми завжди разом, і я думаю, що вболівальники теж пишаються цією командою.

Ми закінчили матч із дев'ятьма гравцями і могли зробити рахунок 3:2. Мені дуже й дуже важко критикувати цю команду. Вона грає за своїми можливостями. Я не кажу, що сьогоднішній результат несправедливий, тому що помилки – це частина гри, і за них доводиться платити, але ті, хто грав і зазвичай не грає, ті, хто вийшов із лави запасних, щоб допомогти, я дуже задоволений хлопцями.

Травми виникають через щільний графік. Сьогодні ми спробували поберегти гравців, у яких, на думку медиків, було перевантаження після гри в четвер, зокрема це Лео [Спінаццола] та Неманія [Матич].

Думаю, брак гравців створить проблеми будь-якому тренеру, навіть у найбагатших клубах. Для когось це не так серйозно, але для нас є величезна проблема", – сказав головний тренер "Роми" в ефірі DAZN.

Франческо Тотті, який перебував у студії, побажав Моурінью та «Ромі» удачі у майбутніх матчах у Серії А та Лізі Європи.

"Зараз я більше, ніж будь-коли, впевнений, що з вами ми зможемо пройти далі у Лізі Європи. Ми, вболівальники, завжди підтримуємо вас, тому що ви цього заслуговуєте", – сказав колишній гравець "Роми".

Моурінью відповів жартом про те, що готовий включити Тотті до складу на матч із "Міланом" у суботу.

"Дякую, ми не можемо творити чудеса, але диво – це взаємодія команди та вболівальників. Граючи добре чи погано, виграючи чи програючи, отримуючи травми чи ні, ми завжди боремося до кінця.

Можливо, ти б нам не завадив у суботу, але, чесно кажучи, Алдаїр потрібен мені більше, ніж ти!", – сказав Моурінью.