23 квітня 2023 19:39

Тренер "Кривбасу" Фокін: "Завдання стати п'ятими в УПЛ ніхто перед нами не ставив"

Тренер криворізького "Кривбасу" Ігор Фокін прокоментував поразку від одеського "Чорноморця" в рамках 22-го туру УПЛ. Коуч "Кривбасу" Юрій Вернидуб був дискваліфікований на цю гру.


- Коментар буде короткий. Гра була напружена і цікава. На жаль, ми не втримали той рахунок, якого добивалися. Дуже розчаровані.


- Пропущені м'ячі з передач в штрафну - в чому ви вбачаєте проблему?


- Всі голи ще треба розібрати. Ми аналізували гру суперника: "Чорноморець" має швидких футболістів, вони активно використовують фланги. Помилки в нас є - тому треба працювати.


- Сьогодні на поле після невеликої перерви вийшов Сарнавський. Як можна оцінити його гру?


- Він добре відіграв. Те, що пропустив голи - а там були й виходи один в один... Помилок там не було. Бодя - капітан команди, досвідчений футболіст.


- Чи можна сказати, що "Кривбас" вийшов із боротьби за п'яте місце? Чи, можливо, ще є шанси?


- У турнірну таблицю усі дивляться. Ви ж бачите, яка там щільність… Ми виходимо і граємо кожен матч. Наразі "Кривбас" - дебютант Прем'єр-ліги. Ми виходимо, граємо, стараємось. Чи є таке завдання - увійти в топ-5? Задачу стати п'ятими ніхто перед нами не ставив. Ми боремся у кожному турі і граємо на перемогу.


- Без Юрія Вернидуба на тренерській лаві було важкувато?


- Хлопці звикли, коли він поруч. Тяжкувато? Нажаль, сьогодні виникла така ситуація. Емоції, емоції...


- Якщо згадати розклади перед грою, то кого із суперників ви би могли назвати найнебезпечнішим? Кого варто було опікати найбільше?


- Ми розбираємо всю команду комплексно. Знали сильні сторони суперника загалом і конкретно кожного гравця. На жаль, пропустили три м'ячі...